Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравличен повдигач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хидравличен повдигач

Колеги купих си повдигачи , извадих старите по размери са същите обаче вътре се отличават малко , дали е проблем ???
    И другото,за интерес разглобих един от старите повдигачи раздвижих го , и като сглобих обратно всичко тази пишка дето стрърчи отвътре сега може да се натиска с пръст и тяима ход, другите ( включително и новите ) като ч натисна тази пишка и не мърда..... Та въпросът ми е следния новите повдигачи не би ли трябвало и те да може да се натискат или не????
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

И ако знае някой цената на разпределителния вал щото и валовете ми са за смяна .... на единия едната гърбица на другия две гърбици са по къси с 3-4 мм.... май са за смяна нали?????
    Разорих се мамка му
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Кога успя да го отвориш пак тоя мотор бре
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Кога успя да го отвориш пак тоя мотор бре
        Луд съм за връзване .... ,освен че разглобих алфата , успях да китосам и боядисам опелчето на изгнилите места ( по аматьорския начин де със спрейче , ама то за тоя опел и това е много ) !!!

Значи имам един повдигач дето е с ебати вдлъбнатината , 3-ти цилиндър и двата клапана , а 4-ти единия не е работил както трябва . Сега трябва да сменя и двата вала . Утре ще ми кажат за нови и за втора употреба цените!!!!
        Пък ще видим кога ще ги сменя .....на следващата заплата сигурно

Само не мога да разбера щом е така защо като загрее го правеше .... заради това че се стопля маслото ли заради кво не знам!!!!

Comment

А някой знае ли дали на 1.3 и на 1.6 валовете са еднакви????

Comment

май имаха разлика
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 17:23.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Нови има за 380 лв единия За това отивам тия дни с моите валове сравнявам ги и взимам 2-ра ръка , намерих на едно място такъв двигател иска ми 240лв за двата вала . А я да питам аз не е ли по добре да ги взема с кожусите???? Всмисъл те ако са работили там в тия кожуси и като ги сложа в моите може ли да има луфтове или някакви проблеми?

Comment

Така , да ви раскажа завършека на приключението ми..... Купих си валове , повдигачи . Смених ги всичко точно и ....... като запалих колата пак работи както преди ( тресе на низки обороти , прекъсва като набира ) . Вече бях решил да я продавам на части , но вчера си викам дай да пробвам нещо за последно. Реших да послушам съвета на Бобо , да си сложа старата бобина . Сложих я запалих я и чакам да загрее с тъжна физиономия , като очаквах да е пак същата работа... чаках я , загря покарах я и о чудо !!! НЕ ТРЕСЕ !!! Но аз обаче не й повярвах и пак я покарах и пак не тресе !!! Имаше два варианта или аз съм се побъркал или колата се е оправила .... Та чак сега когато съм я карал цял ден съм 100% сигурен че се оправи .....

Та едно съветче , не ходете в Дунев и не купувайте бобини ментета оригиналната струва 260-270 лв на мен цялата тази история ми излезе 840лв .....

Comment

Радвам се че всичко вече е ОК
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X